feb 022016
 

19. maja 2018, Glavni trg, Kranj – od 9.00 – 12.30 ure

Program:

Anton_obdarovanec_3 PRINESI SVOJO, ODNESI MOJO / zamenjava KOLESARSKE OPREME
Izpraznite predale kjer vam že leta ležijo deli kolesarske opreme, ki bodo enkrat prišli prav = in ne pridejo NIKOLI.
Prinesite jih na stojnico, ki jo bomo pripravili posebej za ta namen in odnesite del, ki ga mogoče že dolgo časa iščete!
POZOR – stara kolesa NISO kolesarska oprema!!
p1080624 Po starem Kranju z RIKŠO električnim triciklom 
RRA Gorenjske je v okviru projekta ‘Interreg LENA – lokalno gospodarstvo in ohranjanje narave v podonavski regiji’ pridobila sredstva za nakup rikše – tricikla s pomožnim električnim motorjem.
Ta opravlja funkcijo e-mobilnega transporta v območjih Nature 2000 in promovira trajnostno mobilnost. Predstavitev na ‘Kolesarskem dnevu pod Storžičem’ je namenjena  promociji ukrepov trajnostne mobilnosti, ki jih uspešno uvaja  Mestna občina Kranj.
helena Ponudniki – gostitelji kontrolnih točk Rekreatura
Ponudniki dobrot, ki so nas razveseljevali in razvajali v vseh 12 potovanj Rekreatura po Sloveniji bodo spet z nami. Okušanje, klepetanje in nakupovanje zaželjeno.
 Pr'Bizjak je zanesljivo najboiljša KT zadnjih 3 Rekreaturov - z naskokom! Izlet po izbranih kolesarskih povezavah
ki so nastale kot skupni projekt Mestne občine Kranj in občin Naklo, Tržič ter Preddvor. Prevozili bomo novo kolesarsko pot od Planeta Tuš do Hrastja, se peljali čez prvi kolesaski  avtocestni nadvoz v Sloveniji, se posladkali v Gostilni Pr’Bezjak in vmes seveda uživali na lepih in zanimivih kolesarski povezavah.

  

moto-slavc Obisk starodobnih motoristov
V okviru 7. Pajotovega memoriala nas bodo obiskali starodobni motorji s skoraj enako starimi motoristi. Pajo je bil zvest član ekipe  kluba starodobnih motoristov Kranj, ki nas spremljajo na vseh Rekreaturih in skrbijo za varnost kolesarjev. V njegov spomin njegovi prijatelji organizirajo vsakoletno druženje in vožnjo po Gorenjskem. Dogodek je že mednaroden saj se ga udeležujejo tudi motoristi iz sosednjih držav.

logo-financira-mo-kranj