Kranj-Gorenjska 26 – 29/08/2021

 
Tovorno kolo po nizozemsko

Tovorno kolo po nizozemsko

Letošnji Rekreatur bo prav poseben, saj se bomo prvič preizkusili v odprti promociji kolesarskih produktov, ki jih, tudi s pomočjo dela tehnične ekipe Rekreatura, pripravlja  Zavod za turizem in kulturo Kranj. Kolesarili bomo po izbranih trasah produkta in v praksi preverjali ali so res tisto kolesarsko pravo. To je prvi tak primer v Sloveniji in z inovativnim pristopom je spet zraven Rekreatur.  Kje natanko bomo kolesarili si oglejte na spodnjih povezavah.
Cilji prologa in vseh treh etap bodo spet na Glavnem trgu, prav tako bodo vse razglasitve zmagovalcev v gostilni Stari Mayr.

Premagali bomo okoli 250 km dolgo pot in naredili okoli 2200 m spustov..ops.. in jasno tudi okoli 2200 vzponov.

Da se ne trudim bom za konec kar ohranil to, kar sem zapisla že lani: Spremenljive vremenske razmere, ki nas na prav nobenem Rekreaturu niso pustile na cedilu, napovedujemo tudi tokrat. A to nam ne bo preprečilo, da ne bi spet doživeli  pristnega in neponovljivega vzdušja REKREATURA!

Uigrana tehnična ekipa REKREATURA 2021 vam to tudi tokrat OBLJUBLJA.

ponudba paketov in prijavnica

prolog                                     1.etapa                                                 2.etapa                                           3.etapa

4M so vodeča ekipa po Prologu

 Posted by at 21:15