apr 222020
 
Rekreatur je bil z zaščitno opremo na COVID pripravljenže leta 2015

Rekreatur je bil z zaščitno opremo na COVID pripravljen že leta 2015

Posledica omejitve gibanja na občinske meje ima zanimive posledice. Toliko kolesarjev kot jih znotraj meja Mestne občine Kranj srečujem vsakodnevno je impresivno. Res smo kolesarska občina. Upam, da je tudi drugje tako in da ste kolesarji odkrili kje vse so meje vaših občin in kako lepe poti imate pred nosom. Vse to bo razlog več, da si boste zaželeli spoznati tudi podobno skrite kotičke v drugih občinah. Rekreatur 2020 vam bo ponudil del tega saj smo trase speljali kar po 25 slovenskih občinah.

Verjamem, da se bodo omejitve povezane s pandemijo do štarta Rekreatura (27.avgust) umirile in da se bomo spet srečali. Verjetno kakšni pogoji druženja vseeno bodo saj je politika ugotovila, da smo takrat, ko nas pošteno prestraši, ubogljivi psički. Ko oži demokratične pravice in našo svobodo seveda naredimo prav vse kar si izmisli. In to je seveda ‘droga’, ki se ji noben premeten politik ne more upreti. Pazljivo poslušanje med vrsticami uradnih govorcev že napoveduje daljše okrevanje in možnost ponovnega izbruha virusa v jeseni. Ja “nič več ne bo tako kot je bilo”.

 

 

 

ztk-naslovnicaPOMEMBNO: Zdaj smo tudi na spletni strani Zavoda za turizem in kulturo Kranj, ki je letošnji soorganizator Rekreatura:
https://www.visitkranj.com/dogodki/izbrani-dogodki/rekreatur

 

 

 

 

 

 

Za ogrevanje in optimizem, da bo Rekreatur 2020 tak kot smo ga vajeni pa vas vabim k ogledu naših video zapisov..