avg 202015
 

Zmagovalci PrologTako je namreč ime Prleškemu ansmablu, ki nas ta trenutek spravlja v smeh in na plesišče. Tako se je tudi odvijal današnji prolog. Kot prvi smo pedala zagnali LEGENDE. To smo tisti, ki smo že 10 let njegov nepogrešljivi del.: Milena, Igor (Ata iz Golnika je še vedno najstarejši udeleženec), Janez, Srečo, Dare, Franci, Cic, Božo in Andrej, ki sem se ga tudi izmislil. Kar dobro nam je šlo tja do Kapelskega vrha. Zraven nas so bile Hitre Nogice, lanske oranžne majice in Spirit of Golnik, ki budno pazi na svojega “ata”. In potem so nam nasproti prišli Radio Kranj in Jezerjanke, od drugega konca pa Vampi Team. Da je bila zmeda popolna je prišel še Prošport, ki je na naših 18 km imel za sabo že krepkih 28 km in spraševal, kje je ta Kontrolna točka Janžev Vrh. Mimogrede tam so se Prleki izkazali koz jih poznam. ‘Puno gučimo in se nič ne zmenimo potem pa vse klapa’. Naj kar zapišem, da so nas gostitelji ZŠT Radenci (Sonja Bily je bila pri tem glavna) pričakali z vsemi dobrotami, ki jih moraš dobiti v telo na prvi dan Rekreatura – kvasenica, postružača in kot se spodobi Radenska tri srca.
Za najbolj duhovito ekipo smo po demokratičnem glasovanju izbrali 4M, ki so jim bile najbolj všeč depilirane moške noge.
Naslov vodeče ekipe so osvojili Uporni Mass Team, ki pa so padli v časovno zanko. Zato so trak uradno dobili Vampi team. Tega jim je nadela Vesna Maučec direktorica hotelov Zdravilišča Radenci.
Mimogrede – s profesionalnim pristopom do organizatorjev in vrhunsko postrežbo smo do zdaj več kot zadovoljni. Bodi dovolj za danes.

Rezultati prologa…prolog.

Film prolog.

 Posted by at 22:28