jun 072024
 

img_3682Današnji KRONOMETER je tudi prinesel končnega zmagovalca. V jedilnici je bila smrtna tišina, ko sva z Borisom razglasila končne zmagovalce letošnjega REKREATUR Adriatic. To je postala ekipa ORANJE VELA int., ki jo sestavljajo Slovenka, Nizozemka, Hrvat in Slovenec. Če dodam še, da njeni člani živijo v Veli Luki na Korčuli in Schildwolderju na Nizozemskem. Na boljša ramena “modra majica REKREATUR Adriatic” ne bi mogla sesti.
To poročilo pišem ob huronskem smehu, ki mu noče in noče biti konca. In spet, Rekreatura ne moreš opisati, treba ga je doživeti. KONČNI REZULTATI .
Tekmo smo končali na otoku Šolta in s tem potrdili, da smo vse, razen ene etape, speljali po načrtu. To je seveda fenomenalen rezultat in kar škoda je, da je število ekip na barki omejeno. Večer se je sicer začel s tradicionalnim ‘kapetanovim večerom’, kjer se predstavijo kapetan in posadka barke. In z velikim zadovoljstvom naj zapišem, da je celotna ekipa barke TOMA vrhunska. In verjemite mi, da vem kdaj je tako. O jedilniku ne bom razpredal, saj smo pomazali prav vse, kar so nam postregli na krožnike.
S tem je letošnji REKREATUR Adriatic končan, čaka nas le še adrenalina polno jutro v Splitskem pristanišču. In tudi tokrat se je prav vse končalo srečno in brez poškodb.

img_3787-kopija img_3810-kopija img_3815-kopija
img_3806-kopija img_3888-kopija img_3908-kopija
img_3884-kopija oaga6824 vhqr1022