Drugi o nas

 

Udeleženci Rekreatura

ekipa. Mojga ni škoda

ekipa. Mojga ni škoda

Največ o nas govorijo dosedanji udeleženci, ki so jim očitno dogodivščine, ki jih prinese štridnevno kolesarjenje zelo všeč.

Prošport, Damjan*
(*Damjan Fras, dobitnik bronaste olimpijske medalje leta 1989 na ZOI / Salt Lake City)
“Preživeli smo štiri čudovite dni, ki so nam tako kot vsako leto napolnili naše baterije in naredili skomine, da komaj čakamo naslednji Rekreatur.”

Adria Airways, Brane
“Všeč so nam trase, ki se izogibajo glavnih cest kjer se le da. Dvor – Žužemberk in še veliko podobnih obvozov. Da bi se jih le vse ekipe držale. Orientacija ima tudi svoj čar.”

Spirit of Golnik, Aleš
“Zahvala in cestitke tudi vsem ostalim ekipam za vzdusje, prevozene kilometre, sportni duh in dobro voljo na cesti in zvecer na druzenju. Zelo smo veseli tudi zato, ker poleg kolesarjenja nismo imeli nobenega dela in smo lahko v miru za nekaj dni pozabili na sluzbo :-)


Mediji

Rekreatur 2012: Kolesarski  napad na muzej vojaške zgodovine v Pivki

Rekreatur 2012: Kolesarski napad na muzej vojaške zgodovine v Pivki

Medijem zbujamo pozornost z inovativnim in profesionalnim pristopom v katerem je ogromno čustev in pozitivne energije. Z njo ustvarjamo dogodek o katerem se govori.
Veliko je k temu pripomoglana nagrada “srebrni sejalec 2008“, ki nam jo je za inovativni pristop dodelila Slovenska turistična organizacija. V reviji Turizem, ki je izšla v marcu 2014, smo se prerinili med izbrance :-)

Miroslav Braco Cvjetičanin, Kranjčanka – september 2009
“RekreaturTM je enostavno najbolj zanimiva kolesarsko rekreacijska prireditev, kar si jo lahko zamislimo. V nekaj dneh dobimo obilo kolesarjenja, druženja, spoznavanja in obiskovanja prelepih slovenskih vasi, krajev in mest, odlično zabavo in zanimivo tekmovanje”

Mateja Gruden, NeDelo – avgust 2012
Kasarna je padla, zavzeli so jo…kolesarji! Mrgolelo jih je ob in v njej, na desetine! resda so bili za boj malce nenavadno, živopisano opravljeni. In z vojašničnim osebjem so pravzaprav preveč prijateljsko klepetali. Govorimo seveda o vojašnici, ki je to nekoč bila, zdaj pa je muzej vojaške zgodovine v Pivki, kjer je bila v četrtek popoldne prva kontrolna točka ekipnega kolesarjenja po Sloveniji, Rekreatura.
 

 

 

 Posted by at 15:11