avg 302019
 

img_5553Organizatorji počasi zaključujemo letošnji Rekreatur, dokončujemo poročila in že razmišljamo o naslednjem. Z grenkim veseljem pa naj zapišem, da nas je ekipa Kolovoz opozorila na napačen izračun rezultatov. Po ponovnem analognem preračunavanju smo našli in potrdili napako.  V PROLOGU sem ANDREJ ekipi Bactim napačno vpisal čas kolesarjenja. Namesto 2h 21′ 00” sem vpisal 2h 00′ 00”. Teh 21 minut pa je popolnoma spremenilo rezultat prologa in tudi končne. Vpogled v oboje najdete na tem mestu Rekreatur-2019-rezultati PRIMERJAVA stari-novi. Končni zmagovalec letošnjega Rekreatura je postala ekipa KOLOVOZ, ki bo tudi prejela oranžne majice.

 

 

 

so besede...

kaj pa sem zdaj zakuhal?.

Tudi na tem mestu se opravičujem vsem ekipam še posebej pa ekipi BACTIM, saj je napaka nastala izključno zaradi moje nepazljivosti in furije. Kaj vem mogoče pa sem Antonu premalo daroval?

In tako je prišel ‘Rekreatur ob bok velikim’, kjer na svetovnih prvenstvih, olimpijadah in dirkah tudi po več letih pravim zmagovalcem podeljujejo medalje. Razlogi so sicer bolj temačni kot so tile na Rekreatur a prave zmagovalce vseeno prikrajšajo za trenutek slave. In Rekreatur ima zdaj tudi to.

 

 

RR_vodnjakNa koncu pa naj  nam organizatorjem za vzpodbudo citiram besede novih zmagovalcev in v njihovem imenu vodje ekipe KOLOVOZ Rafka Murovca:
V imenu celotne ekipe KOLOVOZ se ti zahvaljujem za res lepe in prijetne dneve, ki smo jih skupaj z organizatorji in člani ostalih ekip preživeli na Rekreaturju 2019.   Rekreatur 2019 je bil zelo lepo izpeljan in navkljub ene hude plohe in kar nekaj pravih klance, smo uživali v vsakem trenutku tega dogodka. No petkov start (in ostala dva), je bil  zares veliko presenečenje in je vso zadevo prijetno popestril, kakor tudi vse reciklirane zadeve, ki so dale vsemu skupaj dodaten čar. Čestitke organizatorjem, še enkrat hvala in upam, da vam ne zmanjka idej za naprej.”

KONČNI REZULTATI REKREATURA 2019