avg 232018
 

zupanOb natanko 17.00 bo z Glavnega trga v Kranju na pot Prologa krenila lanska zmagovalka Rekreatura ekipa Oranje Klompen. Letošnji Rekreatur je drugačen od prejšnjih saj smo ga prvič pripravili le za člane društva, saj smo se odločili, da se med seboj še bolj povežemo in lažje uresničimo naše poslanstvo = razvoj kolesarstva na lokalnem, regionalnem, državnem in evropkem nivoju.
Letos se bo našega izleta udeležilo 12 ekip članov s 64 kolesarji, ki jih te dni čakajo velikanski izzivi. Poletje se bo zgleda poslovilo čez noč in že danes nas bo naprala kakšna ploha. Dež se bo le še stopnjeval in upamo lahko le, da trinajsti Rekreatur ne bo “trinajsti”. Izkušnje so, da se v dežju ekipe obnašajo previdneje, si medsebojno omagajo in tudi večerno druženje je bolj pestro.
Danes kolesarje čaka 30 km dolga pot s postankom v Preddvoru, kjer nas v kontrolni točki pričakujejo iz Zavoda za turizem Preddvor z direktorico Ernesto Koprivc, ki se je udeležila kar nekaj prejšnjih Rekreaturov. POnudili nam bodo “POSMODULO”. Kaj neki je to pa naj odgovorim le – pridružite se nam in spoznali boste kaj vse je v Sloveniji dobrega.