feb 082018
 
Rekreatur 2017 / video

Rekreatur 2017 / video

Poleg PRIJAV  EKIP so tudi trase Rekreatura 2018 znane. Letos bo treba prekolesariti okoli 270 km in premagati okoli 2600 vzponov in spustov. Trase bodo deležne še kakšnega popravka potem, ko jih bomo prekolesarili. In treba jih bo saj so vmes nekateri deli kamor še niso segla pedala naših koles. Izzivov je kar nekaj a o njih v tem trenutku nima smisla razpredati.
Kontrolne točke bomo šele začeli izbirati a že zdaj vemo, da smo trase speljali tja kjer nas bodo domačini prisrčno sprejeli. Katera etapa bo najlepša? Mogoče tretja, če nam uspejo smele ideje, ki jih imamo z obiskom Ljubljane. Mogoče bo lepa prva etapa saj nas čakajo sami hribi in doline. A tudi druga etapa bo enkratna saj se bomo povzpeli pod sam Krvavec in imeli pred svojimi očmi celotno ljubljansko kotlino. Sešteto – tudi letošnji Rekreatur bo lep, zanimiv, naporen in zabaven.
Kar nam zdaj manjka je so le še ugodne ponudbe nastanitev v Kranju. Te so vedno najtrši oreh saj ne vemo koliko vas bo prišlo na letošnji Rekreatur.  Upamo, da najmanj toliko kot lani ko smo se imeli prav lepo. To nam dokazuje tudi VIDEO, ki ga je spet v vrhunski maniri izdelal naš snemalec Bogdan.