mar 212021
 

greensafeREKREATUR smo priključili akciji Slovenske turistične organizacije (STO) GREEN&SAFE  za odgovorno, varno in trajnostno ravnanje v turizmu. S tem smo, kot eni izmed ponudnikov, sprejeli odgovorne potovalne standarde slovenskega turizma. Akcijo je zasnovana na temeljih novih izzivov v turizmu, ki jih prinašajo spremenjene potovalne navade potrošnikov. Z oblikovanjem vsebinsko komunikacijske platforme GREEN&SAFE so se v STO že v mesecu maju 2020, odzvali na spremenjene trende v turizmu in med prvimi državami na svetu dobili potrditev, da so zastavljene smernice odgovornega, varnega in trajnostnega turizma, skladne z usmeritvami Svetovnega potovalnega in turističnega sveta (WTTC).

REKREATUR je že od samega začetka to, kar sedanja akcija promovira in izvaja. Kolesarjenje je kaj pa drugega kot “odgovorno, varnostno in trajno”. Vse čas smo tudi skrbeli za odgovoren odnos do okolja in za to s strani ŠPORTNE UNIJE SLOVENIJE dobili tudi priznanje za “Naravi prijazne športe”. 15 let je že tega, kar se v tej smeri trudimo in ne le to – tudi naša dejanja to potrjujejo!

Zato bomo tudi letos REKREATUR naredili tak kot mora biti – okolju prijazen, mišicam naporen in smehu prisoten. Ja, prav ste prebrali – kljub neugodnim napovedim, čudni pandemični situaciji in črnogledim napovedim….REKREATUR 2021 BO!! Za podrobnsoti je seveda še čas a tisti zvesti spremljevalci, ki nam sledite že veliko let si rezervirajte termin 26. – 29.avgust 2021.

img_6215 img_6945 img_6822
img_6846 img_6830

KOLONCE - first applied team from Slovenia

KOLONCE – first applied team from Slovenia

start-kolonce start_v-kt1 start_kt1