mar 232020
 

img_86141. Koronavirus COVID19
nezadržno osvaja nove države in Zemlja se je praktično ustavila. Mislim, da prav nihče od nas ni pričakoval, da je kaj takšnega sploh mogoče. Da ne bomo mogli vsak dan v trgovino? Da ne bomo mogli posedati kjerkoli si bomo želeli? Da tistega za kar mislimo da NUJNO moramo kupiti in imeti ne moremo kupiti takoj zdaj? Da bomo morali 24 ur na dan preživeti s skupaj s svojimi otroci, partnerji? Da ni treba vsak dan in takoj z avtom službeno na noben sestanek saj se bomo vse lahko zmenili preko telefonov, interneta? Da je dobava naših izdelkov in storitev možna tudi kak dan kasneje in ne že ‘včeraj’?

Vsak dan znova svetovni politiki dokazujejo, da se lahko zmenijo in dogovorijo marsikaj v dobro (tokrat za zdravje) ljudi  in da se zakone da takoj urediti in sprejeti brez zavlačevanja, obstrukcij, medijskega linčanja, zavajanja javnosti ali z zelo znanima stavkoma: ‘bomo preučili’ in ‘smo ustanovili komisijo’. Dobro plačani EU poslanci in komisarji imajo video konference in se ravno tako dogovarjajo brez da bi konference potovali z letali (ne v ekonomskem razredu) in bivali v najdražjih hotelih. Enako velja tudi za vse ostale svetovne organizacije, ki jih vodijo in so člani ljudje, ki so iz občutka večvrednosti že zdavnaj izgubili stik s človeštvom.

VSE TO KAR SEM NAŠTEL so DOBRE STRANI današnje situacije. Politiki, ki so naši voljeni izbranci, so dokazali, da se VSE DA. In zato iskreno upam, da vsega tega NE BOMO POZABILI, ko bo COVID19 šel v pozabo in bo življenje normalno. Upam iskreno upam.

klik za Film REKREATUR 2017

klik za Film REKREATUR 2017

2. Rekreatur 2020 bo,
če bodo okoliščine, ki jih doživljamo zdaj, za nami in si bomo spet zaželeli družbe in kolesarjenja. Pripravili trase prologa in treh etap na štarte katerih se bomo spet pripeljali z avtobusi, osvežili in pripravili smo pakete ter že omogočili prijave. Prijavila se je že prva ekipa – spet iz Nizozemske. Vzemite si čas, preglejte našo ponudbo in mogoče vam bo spet zanimivo doživeti Rekreatur.