maj 112017
 

27.maja 2017 ob 9.00 ure se bo na Glavnem trgu v Kranju začel letošnji ‘Kolesarski dan pod Storžičem‘ . Tema letošnjega bo ‘Nakupuj s kolesom‘. Pripravili smo 2 nakupovalna kolesarska izleta, ki bosta vsak posebej pokazala kaj vse je dobrega tako blizu mestnih ulic in predvsem dosegljivo s kolesom.
Udeleženci izleta – nahrbtnik ali košara na kolesu sta obvezna oprema – boste lahko okušene dobrote tudi kupili. Predvsem pa se boste spoznali z ljudmi, ki jih pripravljajo!
Kolesarjenje pripravljamo skupaj za Zavodom Stonoga in društvom Sorško polje in kdor pozna njune aktivnosti ve, da nas čeka veliko zanimivega.
Tudi Glavni trg bo poln! Poleg promocijskih stojnic Sorškega polja in Stonoge bodo tam Društva upokojencev s ponudbo svojih izletov, trenerji in serviserji Kolesarskega kluba Kranj vam bodo pregledali kolo in svetovali, člani Slovenske kolesarske mreže bodo predstavili vseslovensko akcijo ‘Pripelji srečo v službo’ in na koncu boste izvedeli še kaj je novega na letošnjem Rekreaturu. Med drugim bo ekipa BACTIM prejela oranžne majice kot zmagovalka lanskoletnega.

prijava_prvi prijava_drugi