Prijava kolesarjenje pod Storžičem

 

glava prijavnice

  •   Ženski
      Moški

Cena kolesarskega izleta je 8,00 EUR / oseba . Za plačilo na dan prireditve je cena kolesarskega izleta 13,00 EUR / oseba. V ceni so vračunane 3 degustacije na poti, organizacija, vodenje, zavarovanje prireditve in 22% DDV.

Prijavnino poravnajte najkasneje do 18.05.2017 na TRR: SI56 0313 8100 0530 152 / sklic: SI00 – vaša davčna št. Prejemnik: TD Rekreatur

V primeru dežja bo prireditev 3. junija 2017. Odločitev o odpovedi bomo sprejeli 19.05.2017 in vas o tem obvestili na vaš posredovan e-naslov. Odpoved udeležbe in vračilo prijavnine sta možna do 16.05.2017. Po tem datumu prijavnino ne vračamo v nobenem primeru razen v primeru bolezni (pisno dokazilo lečečega zdavnika).

IZJAVA / Z oddajo te prijave se strinjate, da:
– boste kolesarili na lastno odgovornost in v skladu s   cestno   prometnimi   predpisi ter upoštevali  navodila organizatorja. V primeru kakršnekoli škode v času kolesarskega izleta ne boste zoper organizatorja vložil nobene  tožbe ali druge zahteve.
– dovoljujete organizatorju, da vaše podatke iz te prijavnice, vse fotografije in  video posnetke narejene v času kolesarjenja lahko uporabi v promocijske  namene, ne da bi vi za to zahtevali kakršnokoli odškodnino;

Organizator potrjuje, da bo vaše podatke iz te prijavnice hranil v skladu z zakonom o varstvu  osebnih podatkov;

Zaradi vaše varnosti v času kolesarjenja je število kolesarjev v skupini omejeno na 10.  Skupine na svojo pot krenejo s časovnim zamikom. Otroci do 15 let starosti lahko vozijo le v spremstvu staršev. Za vse udeležence je obvezna uporaba kolesarske čelade.

partnerji projeka

 Posted by at 22:26