okt 292017
 

img_3538Tokrat so naše enote osvojile nov prostor. Urša iz trgovine Luštarija, kjer je sicer Urad za razne listine Dežele DOBRO (v nastajanju), je z bliskovito akcijo zavzela pomembno območje in na njem s čarovniško pomočnico – kofetarico iz Vrhnike, kuhala omamno dišečo kavo Krpan. Preizkuševalcev se je trlo in prav vsi so kavo hvalili.

Ostale ambasade so obdržale svoje položaje le malce premestitev je bilo potrebnih. Vhod iz Glavnega trga v Prešernovo ulico predstavlja pomembno strateško točko zato smo tja postavili Ambasade Dob, Radolco in Tržič. zastopali so jih AK-design s svojimi unikatnimi keramičnimi izdelki, Ekološka kmetija Darja in slaščičarstvo MA-JA. Osrednji del Prešernove je že trdno v naših rokah zato so tam preverjene ambasade kmetija Pr’Črnet ter kmetija Punčar iz Sorškega polja in kmetija Žvan iz Bohinja.

Kljub dokaj hladni soboti so Deželo DOBRO tudi tokrat z zanimanjem obiskovali nam vedno dobrodošli Kranjčani in Kranjčanke. Zavoljo njih bomo na istem mestu spet 4.novembra. V še večjem številu.

Seznam odprtih ambasad od samega začetka Dežele DOBRO

img_3543 28_10_3img_3537
28_10_1 img_3540