avg 202019
 

rr-nedelja-129Četrtek je pred vrati in za štart letošnjega Rekreatura je vse pripravljeno. Resnici na ljubo – skoraj pripravljeno, saj čakamo le še naročeno lepo vreme. Vsem nam je še v spominu lanskoletni dež, ki ni in ni hotel pojenjati. A neglede na letošnje vreme se bomo kolesarji odpravili na začrtane trase, ki pa so letos zavite v tančice skrivnosti. Nihče razen mene in Borisa ne ve kje se bomo potikali. Kar je zanesljivo je le to, da bomo prolog in vse tri etape vedno začeli na Glavnem trgu v Kranju in tam tudi končali.
Seveda smo poskrbeli, da bo v času, ko bodo kolesarji na poti, tudi na Glavnem trgu živahno (Program na Glavnem trgu). V četrtek, petek in soboto smo vam pripravili pestro, zabavno, kulinarično in zanimivo ponudbo. Ponudniki prihajajo iz vseh koncev Slovenije. Posebej zabavno bo v petek 23.8., ko bodo od 15.00 ure dalje članice TD Kokrica cvrle kvašene flancate in ob tem prikazale celoten postopek njihove priprave – V ŽIVO! Omamno dišeče in v ustih taleče flancate bo treba okusiti!

img_2673Na letošnji Rekreatur je prijavljenih 5 ekip kar je natanko toliko kot leta 2006, ko smo organizirali prvega in šli iz Lendave do Ptuja, Velenja in nazaj v Kranj. Krog je tako sklenjen in čas je, da odpremo novo poglavje Rekreatura. To bo REKREATUR 2.0 katerega zasnova se začenja že letos s 1.etapo.

 

 

 

 

 

rr2019_e-letak-rr-prihaja_poprava