jun 022020
 

ekipa Na žgance ne gre, Rekreatur 2014Končno smo dočakali tisto v kar smo ves čas verjeli. Prvi junij 2020 je nam organizatorjem prinesel olajšanje. Po sklepu vlade so med ukrepi sproščanja tudi prireditve z do 200 udeleženci. Seveda je pri tem treba upoštevati varno 150 cm razdaljo med njimi. Letošnji Rekreatur izpolnjuje oba pogoja. Med kolesarji bo varnostna razdalja zanesljivo daljša in manj jih bo kot predpisanih 200. In se bomo zato imeli bolj ‘luštno’.

UPORABITE turistični bon in vse dni Rekreatura preživite v Kranju. Stari Mayr in hotel Actum vam ponujata zelo ugodne cene in prijetno bivanje. Če bo razpoložljivih sob zmanjkalo pa je tu standardna ponudba tudi drugih namestitvenih možnosti, ki jih ponuja Zavod za turizem in kulturo iz Kranja.

Organizatorji se zdaj končno lahko lotimo podrobne organizacije in izbiro ponudbe na izbranih trasah. Poiskali bomo ravno prav zanimive kontrolne točke in v njih slastno ponudbo. In ne pozabite – štart v vseh treh etapah je v Kranju in na kolesarsko izhodišče se bomo odpeljali z avtobusom!