jun 142020
 

rr2020_promo_slovenia_8Najprejturistični bon (VSE PODROBNOSTI O NJEM) je vstopil v naša življenja in začel s svojim poslanstvom – oživiti turizem v Sloveniji. Temu se pridružujemo tudi v Rekreaturu in vas vabimo, da bone izkoristite in v času Rekreatura prenočite v starem Kranju. Podrobnosti ponudbe, ki smo vam jo pripravili so TUKAJ.

 

 

 

 

 

rr2020_promo_slovenia_5In potemINTERMODALEN – je Kombinirani transport ali tudi večnačinovni prevoz je kombinacija najmanj dveh oblik transporta (železnica-cesta, cesta – kolo) v enotni transportni verigi brez menjave transportne enote (vir: https://sl.wikipedia.org/wiki/Kombinirani_transport). S tem se pohvalimo zato, ker bomo štarte 1., 2. in 3. etape začeli s kolesi, nadaljevali z avtobusom do izhodiščnih kontrolnih točk in se spet s kolesi vrnili nazaj v Kranj. Kako zabaven je tak način prevoza smo ugotovili na lanskem Rekreaturu in, saj veste, če je ne Rekreaturu kaj dobrega to tudi tam ostane!

In za danes – NAZADNJE – prijave seveda že tečejo, slišimo, da se nekatere ekipe že pripravljate, druge se prijavljate. Naj vas spodbudim z mislijo – konec avgusta bo zelo lepo in zanesljivo Rekreaturno vreme!