avg 222020
 

rr2020_promo_slovenia_13Pridobili smo še zadnje in glavno dovoljenje s strani Upravne enote Kranj. Namreč dovoljenje, da letošnji Rekreatur  lahko izvedemo. Mi smo v to ves čas verjeli zato so vse ostale priprave potekale nemoteno. Vse trase smo prevozili s kolesi, zadnja kontrola je bila v petek 21.8., ko smo jih skozi oči voznikov tehnične ekipe še zadnjič pregledali. Večjih sprememb ni razen v 3.etapi smo popravili traso, ki je bila napačno vrisana. Popravki so že vnešeni v 3.Etapo.  Brez strahu Jelenov klanec tradicionalno ostane tako kot je bil za posladek na vseh dosedanjih Rekreaturih!

Ob tem pregledu smo opravili še zadnje razgovore s skrbniki Kontrolnih točk, ki smo jih po lanski izkušnji, ko so jih ekipe izbirale same, ponovno uvedli. Glede na dobro voljo naših gostiteljev nas bodo povsod čakalo kakšno prijetno presenečenje in verjamemo, da bo tako kot na Rekreaturu mora biti.

Sedaj sledijo še zadnji koraki – vodje ekip bodo prejeli naše napotke glede obnašanja v času pandemije novega koronavirusa, ki je spet začel kazati zobe in samo želimo si, da ne bo zagrizel tudi v Rekreatur s kakšno prepovedjo javnega zbiranja. Prav tako je oprema večinoma vsa pripravljena in lahko z veseljem in lahko z malce zaskrbljenim olajšanjem rečem: “Rekreatur je tudi letos pripravljen!”