avg 132023
 

img_2595V petek 11.avgusta 2023 smo s podelitvijo modrih majic REKREATUR Adriatic ekipi MI5, ki si je delila prvo mesto z ekipo ORANJE TULPEN iz Nizozemske, zaprli še zadnje poglavje letošnjega – PRVEGA! – kolesarskega tekmovanja in seveda uživanja po Dalmatinskih otokih. Svečanost je potekala v prostorih “Območnega stičišča kulturnih društev ZKD Kranj”.

 

 

 

 

 

img_2593Najprej sta Andrej in Boris predstavila analizo dogajanja REKREATUR Adriatic 23 po posameznih etapah, kjer se je ponovno potrdilo kako dobra druščina smo se, kljub manjšim zdravstvenim težavam, zbrali in preživeli 7 zelo prijetnih dni. Ob koncu so vsi prisotni z aplavzom sprejeli odločitev organizatorjev, da se bomo zbrali tudi naslednje leto. Seveda bogatejši za izkušnje, ki jih ni doživela nobena od ostalih kolesarskih skupin, ki smo jih kontaktirali (4 dni dež in veter, vse dni blažja virusna infekcija, ki je vsak dan v posteljo ‘položila’ vsaj enega udeleženca.

 

 

 

img_2597Boris, ki je na Rekreaturu vedno zadolžen za kuhinjo kar se tiče rezultatov, je majice podelil Bojani, Marjani, Slavici, Srečotu in Cicu, ki je bil tudi kapetan ekipe MI5.  Svečanost smo zaključili s prijetnim druženjem na Glavnem trgu v Kranju in seveda naredili obilico načrtov za prihodnost.