avg 282018
 

img_2342Tako mokrega Rekreatura še nismo doživeli! Niti v sanjah si nismo predstavljali, da je možen v tako kratkem času tak vremenski obrat. In ko danes gledam skozi okno še vedno ne verjamem, da je bil ravno ta konec tedna tak! A tudi to je Rekreatur in kolesarji so znova dokazali, da jim ni mar kaj pada z neba. Odločili so se in pika.

Že štart 3.etape je bil smeha poln saj se je vsak po svoje zaščitil pred dežjem, ki pravzaprav ni nehal padati od sredine noči naprej. Pot v Ljubljano je bila zato še bolj dolga kot je to običajno in hladna in spolzka in sploh za kolesarjenje skrajno neprimerna.

A duha Rekreatura očitno niti to ne upogne saj je bila dobra volja ves čas v zraku in je poganjala že tako prezeble ude. V Ljubljani in po ogledu deroče Ljubljanice smo se organizatorji odločili in traso skrajšali za ovinek čez Ljubljansko barje. Škoda sicer a odločitev je bila pravilna. Ukaz ekipam je tako bil “po najkrajši poti nazaj v Kranj”. A cilj je bil ob napovedanem času in tega so dosegle prav vse ekipe, ki so se podale na pot 3.etape.

Zmagovalci? Danes so bili zmagovalci prav vsi in ne vem, če bi katero ekipo bolj izpostavil. Kljub vsemu pa naj bo:
3. etapo je zmagala ekipa Okrepčevalnica Nace, skupni zmagovalci so postali ekipa Bactim.

img_8790 img_8759
img_8670 img_8700