avg 262017
 

Končno nam je rezultate uspelo izpisati tudi na spletni strani.
hudo2.etapa Rekreatura bo šla v zgodovino kot ‘spet ena tistih tahudih’. Pravzaprav je kolesarje načel že vzpon iz Kovorja v vasico Hudo, ki je bil strm kot zaletišče Planiške velikanke. In sonce je že začelo pripekati. Temperatura ta dan se je kasneje povzpela na strašljivih 35 C. K ohladitvi niso pomagali niti pogostejši postanki s hladnimi pijačami, kolesarjenje ob Blejskem jezeru, Savi Bohinjki in Savi.

In kot vedno so tudi tokrat kolesarji grizli cesto, našli čas za smeh in vrisk. Lepo nam je bilo v Kontrolni točki Begunje, kjer nas je sprejela in pogostila Nataša s sodelavkami iz Turizma Radolca, sladko je bilo v Kontrolni točki Radovljica ob okušanju dobrot Vidičeve hiše.

A mogoče najlepši je bil sprejem na Bled Bike Festivalu, dogodku ki se odvija istočasno kot Rekreatur in s katerim organizatorji dokazujemo, da se le s sodelovanjem da napredovati. Hvala Maji, Atili in njuni ekipi za prisrčen sprejem!

In kot v prvi etapi so nas tudi tu pogostili domači. Metka, tudi članica ekipe 4M, ki letos ne more sodelovati, nam je skupaj z njeno mamo spekla zvrhan pladenj dobrot. Zato velika hvala tudi njim.

Ve skupaj je mozaik druge etape sestavilo v lepo celoto. Na koncu še beseda o zmagovalcih. Zmagovalci etape so postali International Layer Bikers, vodeča ekipa po dveh etapah pa Bactim, ki očitno hočejo biti prva ekipa Rekreatura, ki je obranila oranžno majico preteklega.