Slovenska turistična organizacija

 

20170825_132809Slovenija je edina država v Evropi, ki združuje alpski in sredozemski svet, Panonsko nižino in kraški svet. Spremenljivost pokrajin vas vedno vnovič preseneti. Opazujete lahko morje, na drugi strani pa vaš pogled objame visoke gore. Med vzponom skozi gozdnato pokrajino pod seboj vidite zeleno ravnico. Z gorskega travnika vam pogled seže do rečne soteske. Bližina nasprotij in razlik je slovenska posebnost.
V Sloveniji lahko še vedno hodite skozi pragozd ali opazujete rast grozdov na najstarejši vinski trti na svetu. V Sloveniji lahko slišite zgodbe o medvedih in jeste gozdne sadeže, ki ste jih sami nabrali med kratkim sprehodom iz mesta. Tu lahko odkrijete skrivnosti Zemljinega površja in tistega, kar leži pod njim. Tu ste del narave!

Slovenija ima številne naravne znamenitosti z značilnostmi vseh štirih glavnih vplivov: alpskega, sredozemskega, kraškega in panonskega sveta. Hkrati ima izredno pestrost arhitekturnega in urbanega oblikovanja. V slovenskih mestih se lahko počutite kot doma.
Slovenija je dežela s številnimi zelenimi površinami, ki ponuja dobre možnosti za aktivne počitnice. Ponudba kakovostnih nastanitev pa je zagotovilo za udobno bivanje. V Sloveniji lahko preživite prijeten poletni dopust ali zimske počitnice ali pa jo obiščete za konec tedna. Slovenija slovi kot dežela kulinaričnih dobrot. Privoščite si pestro ponudbo izvrstnih slovenskih vin s priznanih vinorodnih območij. Prijetno bivanje vam zagotavljajo tudi gostoljubni, prijazni in pozorni domačini.

source: www.slovenia.info

 

 

Ekipa Jambor se je razdelila..v M inŽ del

Projekt Rekreatur je za inovativni pristop k izvajanju turističnega produkta prejel nagrado “srebrni sejalec 2008“, ki mu ga je podelila Slovenska turistična organizacija (STO). Priznanje smo dobili za ustvarjalne in inovativne turistične dosežke na področju novih proizvodov, procesov in/ali trženjskih pristopov, ki prispevajo k večji prepoznavnosti turistične ponudbe Slovenije.